top of page
oly_white.png
Hozd elő magadból a Művészt

Welcome to OM System OM-5

Olympus Styled Shoot esküvői és divatfotózás

Frissítve: 2021. máj. 9.

// Olympus X Bono Menswear Store X Panama kalap X Colorado Fashion X Apátsági Rege Cukrászda X Echo Étterem //


Festői balatoni táj, szemet gyönyörködtető dekorációk, ínyenc finomságok, elegáns ruhaköltemények, s profi modellek kiegészülve egy fergeteges stábbal. Jól összeszokott Olympus csapatunkkal kihasználtuk a nagy nyitás előtti utolsó pillanatokat, hogy egy szerelemprojekt kapcsán ismét közösen alkothassunk Tihany legszebb panorámájú helyszínein.

A szélrózsa minden irányából érkezve az Apátsági Rege Cukrászdában indult a napunk, ahol lenyűgöző díszletekkel és terítékekkel fogadtak minket, hogy birtokba vehessük az esküvői hangulatba öltöztetett teraszt. Amíg a modellek sminkje és frizurája készült, a stylist csapattal átbeszéltük a menetrendet, melyből már sejtettük, hogy igazán mozgalmas napnak nézünk elébe. A változékony fényviszonyok nem könnyítették meg a helyzetünket, hiszen egyik percben még szikrázó napsütésben fotóztunk, majd a következő pillanatban már borult égbolthoz kellett alkalmazkodnunk.


Bánhalmi Norbert, a projekt megálmodója a tőle megszokott lazasággal ötvözött profizmussal fogta össze a csapatot. A divatfotózás során modelljeink számtalan elegáns stílusú szettben álltak a kameráink elé, a hölgyek a Colorado Fashion - Hegedűs Éva, míg az urak a Bono Menswear Store kollekcióit viselve. A változatos stílusú kalapokat pedig a Panamakalap biztosította a számunkra. Az impozáns helyszín és az előkelő ruhák kimeríthetetlen inspiráció- és energiaforrásként hatottak ránk.


Mindig óriási élmény egy ekkora stábbal dolgozni, hiszen fesztelen hangulatban kreatív művészlelkekkel ismerkedhet meg az ember, lehetőség nyílik ellesni egymástól egy-két trükköt, tanácsot kérni, vagy éppen új Olympus felszereléseket kipróbálni. Utóbbi során pedig igen könnyű szerelembe esni, bár szerencsére ezzel ebben a közösségben nem csak én vagyok így. Következésképp, hogy fotósként nem voltunk egyedül, lehetővé vált az is, hogy adott pillanatokat teljesen más szemszögből, különböző optikákkal örökítsünk meg. Ezáltal igazán változatos sorozatok születhettek, nem utolsó sorban pedig az időt is maximálisan ki tudtuk használni, hiszen így mind a 7 modellünk egyszerre lehetett reflektorfényben.


A program délutáni felvonásának a szomszédos, nemrégiben kibővült Echo Étteremadott otthont. A helyszín rusztikus hangulatához illő pasztell színvilágú, olykor kissé bohém mintázatú öltözékekkel, s az őket remekül kiegészítő exkluzív Panama kalapokkal folytatódott a fotózás. Lencsevégre kaptuk az esküvői lakoma önfeledt pillanatait, a bárpult melletti beszélgetéseket, koccintásokat és a desszert asztalnál való falatozásokat is.


A nap végére kellemesen elfáradva, de annál nagyobb örömmel pörgettük át az elkészült képanyagokat, melyek igazi csapatmunka eredményeként jöhettek létre. Az elmúlt időszak bezártsága és nehézségei dacára sikerült életre hívnunk egy olyan „just for fun” projektet, melybe mindenki beletette a szívét-lelkét. Személy szerint pedig igazán hálás vagyok, hogy egy olyan csapathoz tartozhatok, akik minden helyzetből a legjobbat hozzák ki!


És még csak most kezdünk igazán belelendülni, hisz a következő állomásunk az V. Budapesti Fotósviadal lesz. Törj ki Te is a négy fal közül és találkozzunk május 15-én!



Speier Viktória fotós





Rendezte:


Molnár Gréta ( Bono Menswear Store)

Nagy Vivienn ( Echo Moments )

Bánhalmi Norbert ( Olympus Magyarország )


• Résztvevő vállalkozók és instagram felhasználóneveik:


Apátsági Rege Cukrászda: apatsagiregecukraszda

Echo Étterem: echorestaurantcafe

Férfi ruha üzlet: Bono Menswear Store: bonoferfidivat

Panama Kalap: panamakalap

Női ruha: Colorado Fashion - Hegedűs Éva: coloradofashion_hegeduseva

Smink: Somogyi Kitti: _kittysomogyi_mua_


• A modellek és instagram felhasználóneveik:


Altsach Rebeka: rebealtsach

Lippai Regina: regina_lippai

Hevesi Hanna: hevesihanna

Zalka Dávid: david_zalka

Sebestyén Ákos: akos.sebestyen61

Kovács Richárd: kvcsrich

Mészáros László: laz_the_lionblood


• A fotósok és instagram felhasználóneveik:


Speier Viktória: vikospeier

Györkis Adrienn: gyorkisadrienn.photo

Horváth Dániel: danielhorvathofficial

Dékány Zsolt: dekanyphoto

Bánhalmi Norbert: banhalminorbert

bottom of page