top of page
oly_white.png
Hozd elő magadból a Művészt

Welcome to OM System OM-5

Szerelem Hobbi

Amióta az eszemet tudom, szeretem megörökíteni a pillanatot és ilyesformán emlékké alakítani. Rácsodálkozni a világ szépségeire, a legapróbbaktól a legnagyobbakig. Amikor biztossá vált, hogy ez egy olyan hobbi, amit sohasem fogok megunni, elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen masina állna hozzám a legközelebb. Tükör vagy milc? Mihez kapok majd ár-érték arányban is megfelelő objektíveket?

Így esett a választásom az Olympus PEN E-P7-es modelljére. Bár a külső egyből megfogott, utána olvasva és fotós barátok tanácsát kikérve, egyre biztosabbá váltam abban: ezzel a géppel nem fogok mellé lőni!

És így is lett! 😊

Kompakt, kisméretű, könnyen hordozható, szép képminőségű, stílusos és könnyen kezelhető. Pont olyan, amire szükségem volt.A természetet mindig is egy hálás témának tartottam, mivel minden alkalommal más arcát mutatja, állandó újdonságot hordozva magában. A szebbnél-szebb színes virágok megfigyelésében pedig hosszú percekig is képes vagyok elidőzni.

Így biztos voltam abban, hogy a makrózás lesz a következő szenvedélyem. Ehhez az M.Zuiko Digital 60mm f/2.8 típusú objektívet hívtam segítségül és nem csalódtam benne!

Egy új világ tárult elém, új lehetőségekkel: ami a szemnek néhány milliméteres és alig kivehető, az most láthatóvá és egyúttal megcsodálhatóvá vált.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendelkezem egy picike, de annál gazdagabb élővilágú kerttel. A madárbarát kert kialakítása mellett fontos szempont volt az is, hogy olyan növényeket telepítsek, melyek méhlegelőként szolgálhatnak. Ez pedig, birtokomban egy makró objektívvel, külön öröm!A makró fotózás valóban végtelen türelemjátékot igényel, ám annál izgalmasabb elfoglaltság, ami rengeteg lehetőséget rejt magában!


Ilyen például a Glicerinnel való kísérletezés. A sarki patikában pár száz forintért beszerezhető vegyületet előszeretettel használják termékfotózások alkalmával is. Vízzel hígítva tökéletes, kristálytiszta cseppeket hozhatunk létre, amely sűrűsége miatt sokkal strapabíróbb, mint a mezei vízcsepp.Bata Dorina

 
Neked is van egy jó Mikro Négyharmados rendszerrel készült fotód? Van hozzá egy izgalmas történeted? Mi szívesen megosztjuk! Küldd el nekünk a technikai paraméterek megjelölésével a milcclub@olympusmintabolt.hu email címre.Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

2 則留言


Zin geR
Zin geR
3月05日

A legjobb online fogadási élményt keresve felfedeztem egy olyan oldalt, amely kiemelkedik a legjobb oddsok és a sportágak széles választékának kínálása iránti elkötelezettségével. Ami felkeltette a figyelmemet, az a felhasználóbarát kezelőfelület és a biztonságra helyezett hangsúly, amely biztonságos fogadási környezetet biztosít. Ez a platform egy gyöngyszem mindazok számára, akik Magyarországon szeretnének fogadásokat kötni kedvenc sportágaikra. Nagyon ajánlom a online sportfogadás magyarországon megnézését.

按讚

Ha keres egy slot platform, az én ajánlásom az, hogy válasszon weissbet . Itt izgalmas nyerőgépeket és weiss bet üdvözlő bónusz. Ez a platform egyedülálló szerencsejáték-élményt nyújt, lehetővé teszi, hogy élvezze a játékot további bónuszokkal, amelyek még izgalmasabbá teszik az élményt

按讚
bottom of page