top of page
oly_white.png
Hozd elő magadból a Művészt

Welcome to OM System OM-5

Róka kaland


Panasonic GH5 + Olympus M.Zuiko 40-150 PRO

Egy fotós barátom, Ádám - aki nagy szerencsémre a mezőgazdaságban dolgozik és ráadásul fotóz is - szólt, hogy látott kölyök rókákat. Ó nekem ez olyan hír volt, mintha megnyertem volna az ötöslottót, hisz én odavagyok ezekért az élőlényekért, kis rókát mindig is szerettem volna fotózni.

A fotózás napján gyönyörű idő volt szerencsénkre.

A helyszín egy repcetábla sarka két földúttal határolva. Én a sarokhoz feküdtem le - rálátva a tábla mindkét szélére-, de ellenfénnyel, míg Ádám feljebb az úton.



Panasonic GH5 + Olympus M.Zuiko 40-150 PRO

Kb. 15 perc múlva elő is bújt a kis ravazdi velem szemben a repce mellett, majd a repcéből is kidugta néha a fejét. Kiment néha inni az úton lévő pocsolyából, kíváncsian figyelte, ahogy fényképezem, majd megállt az út közepén. Ekkor mögötte a repcében megláttam a másik kölyköt, akin látszott, hogy be fogja "cserkelni" az úton lévőt és egy fantasztikus dolognak leszünk részesei.


Panasonic GH5 + Olympus M.Zuiko 40-150 PRO

Közel 800 kép után, millió szúnyoggal karöltve, két elméletileg felnőtt ember gyerekes örömmel a semmi közepén kiabált egymásnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, hogy ilyen nincs!, nyugtázva ezt a fantasztikus élményt, amihez csak két kis róka játszadozása kellett.

Panasonic GH5 + Olympus M.Zuiko 40-150 PRO

Neked is van egy jó Mikro Négyharmados rendszerrel készült fotód? Van hozzá egy izgalmas történeted? Mi szívesen megosztjuk! Küld el nekünk a technikai paraméterek megjelölésével a milcclub@olympusmintabolt.hu email címre.


Huszár Máté

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page