top of page

Elérkezett az eredményhirdetés órája! 
Pontosan 2020.06.22. 19:00 van.

Hosszú volt az út idáig. 2020.04.10 -én rajtolt el az Olympus Milc Club szervezésében a "Most vagy Soha" fotópályázat, amire 2020.05.31 -el bezárólag, közel 1300 pályamű került beküldésre. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ennyi remek művet osztottatok meg velünk. 

Ahogy a szabályzatunkban is olvashattátok, a zsűri szubjektív módon hoz döntést. Ezért nem is volt könnyű dolguk az elmúlt 22 napban. Az összes képet feltöltöttük nekik nevek nélkül egy zárt linkkel rendelkező weboldalra, ahol meg kellett jelölniük a számukra legjobban tetsző alkotásokat. Mind a pályázók, mind pedig a zsűri között volt olyan, aki szűkebben és olyan is volt bőven, aki tágabban értelmezte a "Most vagy Soha" fogalmát. Azok a pályaművek kerültek a legjobb 20 közé, amelyekre a legtöbb zsűritag szavazott. Volt itt pontegyenlőség és parázs vita is az utolsó pillanatokig. A döntést végül a kiállítás művészeti vezetője segítette ezekben az esetekben, aki nem csak az alkotásokat nézte külön - külön, hanem a megvalósuló kiállítás összképét is. 

Alább láthatjátok a zsűri által kiválasztott 20 alkotást, és azt követően a közönség által 10 legjobban kedvelt képet is. 2020.07.24 -én 11:00 órakor Tihanyban, a Balaton egyik leggyönyörűbb panorámájával rendelkező Apátsági Rege Cukrászdában nyílik majd ebből a 20 + 10 alkotásból egy impozáns kiállítás. A megnyitón fog majd az is kiderülni, hogy a zsűri, melyik alkotónak szavazta meg, az Olympus Mintabolt által felajánlott fődíjat.

Gratulálunk a nyertes alkotóknak, és minden kedves pályázónak!

A végeredményt a most indult instagram oldalunkon is megtekinthetitek: @milcclub

 

A beküldött közel 1300 pályaművet, az instagramon #olympusfotopalyazat2020 -on tudjátok megtekinteni. Kövessétek be a profilunkat, hogy értesülni tudjatok a következő projektünkről: @milcclub 

A kiállítás megnyitójának részleteiről itt az eseményben olvashatsz bővebben.

IMG_7861 (2)GG.jpg
Olympus Milc Club

A Most vagy Soha fotópályázat 2020 zsűri által kiválasztott képei

A közel 1300 képből, a 20 legtöbb szavazatot elnyert alkotás, ami egyben Tihanyban is megtekinthető lesz a fotókiállításon.

A Most vagy Soha fotópályázat 2020 közönségkedvenc alkotások

Alább láthatóak a legtöbb szavazatot begyűjtő alkotások. Sorrendben elől, az első 10 helyezett.  

/ A teljes listát és statisztikai adatokat, ide kattintva tekinthetitek meg. /

Az első 10 helyezett akik bekerültek a Tihanyban megrendezésre kerülő kiállítás képei közé.

További helyezések szavazatok számai alapján. Azon képek melyek 2020. április 10. előtt kerültek feltöltésre a szabályzat értelmében az online közönségszavazásban nem vehetnek részt, de természetesen itt feltüntetésre kerülnek. Alább az első 10 helyezettet követő, legtöbb szavazatot gyűjtő 50 alkotás látható.

/ A teljes listát és statisztikai adatokat, ide kattintva tekinthetitek meg. /

bottom of page