top of page
36_edited.jpg

OM SYSTEM USER GALLERY

Mutatsd meg képeidet a világnak, légy része az Olympus/OM System használók népes táborának!

Töltsd fel képeidet az Olympus/OM System használók nemzetközi galériájába, oszd meg kedvenc képeidet, gondolataidat. Nézelődj, inspirálódj az OM használók fotóiból minden témában. Keress képeket gyártmány, téma vagy akár lokáció szerint.​​

A Nagy MENTŐakció  • 2021

Országos művészeti jótékonysági kampány


2021.10.20. - 2021.12.21.

24 neves magyar művész alkotásaiból 11 hazai Starbucks kávézóban nyílt egyidejűleg fotó- és festménykiállítása szeptember 20-án hétfőn.

 

A Magyarországon egyedülálló projekt különlegességét az adja, hogy a vásárlók nemcsak az otthonukat vagy az irodájukat varázsolják szebbé, hanem életet is mentenek, ugyanis a befolyt összeget a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak szánt mentőautóra fordítják a szervezők.

 

A falakra kerülő alkotások így örökké emlékeztetni fogják a válogatott természet-, reklám- és street fotók új tulajdonosait, hogy egy nemes kezdeményezéshez járultak hozzá.

Wilhelem László.jpg
Képernyőfotó 2021-07-02 - 23.23.44.png

The Frame  • 2021

Digitális Footóművészeti kiállítás • Tihany, Rege Galéria


2021.08.02. - 2021.09.11.

"Alkossunk egy olyan kiállítói teret, ami állandó változásban van. Ahol nem tudja a néző, hogy meddig lehet a pillanatnyi vizuális élmény részese."

 

Bánhalmi Norbert fotóművész egyedi elképzelése alapján indul útjára 5 elismert művész alkotásain keresztül. Egy vizuális utazás a Rege Galériában.

Az elmúlt év mindenkit ráébresztett arra, hogy semmi sem biztos, semmi sem állandó. A világon minden mozgásban-, változásban van.

Ezt a változást hivatott testközeli, művészeti élményként bemutatni a Samsung és az Olympus világmárkák közös vizuális művészeti együttműködése

.

 

A tartalom egyedi, a szemléltetés megismételhetetlen.

Gyermeki szemmel a világ  2020

Virtuális gyermek - fotós fotókiállítás
 

2020.12.06. - 2021.01.31.

Bár sokan féltjük a gyermekeinket a világ eldigitalizálódásától, azonban annak számtalan előnye és közösen megélhető csodája is van. 

 

Szeretnénk ezzel a virtuális kiállítással felhívni a szülők figyelmét arra, hogy milyen kellemes és minőségi együttöltött idő lehet a közös fényképezés a gyermekünkkel. 

Érdemes megfigyelni a gyerekek alkotásaiban a tudattalan tudatosságot, a színek és árnyak kompozícióin keresztül.

Ezúton is köszönjük a kis művészeknek és szüleiknek, a beküldött pályaműveket. 

small-girl-with-family-on-picnic-in-autu
first.jpeg

Most vagy Soha • 2020

Fotópályázat és kiállítás • Tihany, Rege Galéria
 

2020.07.24. - 2020.09.06.

„A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal.„

 

Bartis Attila erdélyi író és fotóművész fogalmazta meg talán legjobban, mi is olyan csodálatos a fényképezésben. Egyetlen pillanatot mutat csak meg, de az igazán jó képek mégis elgondolkodtatnak. Időnként azért, mert abban az egyetlen képkockában benne van az idő múlása, a képen szereplő emberek vagy tájak egész története. Máskor azért, mert amit a fotón látunk, egyből felcsigáz minket, vajon mi történhet a következő pillanatban.

 

Ugyanígy sokféle értelmezése lehet annak a kifejezésnek is, hogy „most vagy soha”. Leggyakrabban akkor használjuk, amikor válaszút elé kerülünk és megragadunk egy újfajta lehetőséget: legyen az egy új munkahely vagy párkapcsolat. Ugyanakkor leírhatja ez a pár szó azt a helyzetet is, amikor megvalósítunk egy régi álmot a bakancslistánkról: nekivágunk a világnak vagy épp összeszedjük a bátorságunkat egy ejtőernyős ugráshoz.

bottom of page