top of page
oly_white.png
Hozd elő magadból a Művészt

Welcome to OM System OM-5

Az Olympus objektív kínálata idén és 2021 -ben is tovább bővül! :)

Frissítve: 2020. szept. 6.ú M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC 1.25x IS PRO szuper-telezoom
ú M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC 1.25x IS PRO szuper-telezoom

Objektív kínálatunk tovább bővül! Idén télen kerül bemutatásra nagyfelbontású M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC 1.25x IS PRO szuper-telezoom objektívünk, beépített 1,25x telekonverterrel. Emellett két további objektív is felkerül a kínálatunkba: egy nagylátószögű zoom, az M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO, valamint egy Macro PRO objektív. Maradj velünk a későbbiekben is - hamarosan jövünk további részletekkel!


Objektív kínálatunk tovább bővül!
Objektív kínálatunk tovább bővül!

Hamarosan érkezik a madárfelismerő (Bird detection) AF - firmware frissítéssel! Egy olyan firmware frissítésen dolgozunk az E-M1X fényképezőgépünkkel, melyben elérhetővé válik a madárfelismerő (Bird Detection) AF, az Intelligent Subject Detection AF rendszer részeként - így a madarak fotózása még egyszerűbb lehet! Megjelenését 2020 telére tervezzük - pontos időponttal később jelentkezünk!


Hamarosan érkezik a madárfelismerő (Bird detection) AF - firmware frissítéssel!
Hamarosan érkezik a madárfelismerő (Bird detection) AF - firmware frissítéssel!

Szeretnéd OM-D gépedet webkameraként használni? A Live Streaming népszerűsége hatalmasat nőtt - egyrészt a Home Office, másrészt a közösségi média célú felhasználást nézve. Miért is ne használhatnánk Olympus rendszerünket, illetve annak minden előnyét - és közvetíthetnénk egy olyan felszereléssel, ami már a birtokunkban van? A vadonatúj OM-D béta verzió segítségével E-M1X, E-M1, E-M1 Mark II, E-M1 Mark III, illetve E-M5 Mark II gépeinkből webkamerát varázsolhatunk. Egyszerűen csak töltsd le az ingyenes szoftvert, csatlakoztasd OM-D gépedet a számítógéphez USB csatlakozón keresztül és állítsd át Tethered üzemmódra. Ezután kapcsold be a webkonferencia applikációt és válaszd ki az “OM-D Webcam Beta” verziót az app beállításai között. 


Szeretnéd OM-D gépedet webkameraként használni?
Szeretnéd OM-D gépedet webkameraként használni?
Neked is van egy jó Mikro Négyharmados rendszerrel készült fotód? Van hozzá egy izgalmas történeted? Mi szívesen megosztjuk! Küldd el nekünk a technikai paraméterek megjelölésével a milcclub@olympusmintabolt.hu email címre.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page