top of page
Most vagy Soha fotókiállítás, Tihany

Részletek a 30 nyertes pályázó részére

Kedves Kollégák!

Képek beküldése:

Ezúton is szeretnénk ismét megköszönni, hogy bizalmat szavaztatok nekünk, és részt vettetek a pályázatunkon. Mivel ez az első ilyen kiállítással egybekötött fotópályázatunk, szeretnénk minden részletre nagyon odafigyelni.

 

A kiállítás helyszínén az Apátsági Rege Cukrászdában a zsűri által kiválasztott alkotások és a közönségkedvencek is egyaránt, egyforma arculattal kerülnek kiállításra. Instagramos pályázat lévén, egységes megjelenést álmodtunk meg, ezért arra szeretnénk benneteket kérni, hogy 1:1 -es képarányra vágva osszátok meg velünk a képeiteket. 

Minden kép egy keretet fog kapni, aminek jobb alsó sarkában az alkotó instagram fiókja is fel lesz tüntetve. Alább láthattok egy demót, hogy hogyan fog kinézni.

Most vagy Soha fotókiállítás kerete

Arra szeretnénk kérni Titetek, hogy 07.01 -ig küldjétek el nekünk az 1:1 -es változatú képeteket a lehető legnagyobb felbontásban, mert 50 cm x 50 cm -es méretben kerülnek majd elkészítésre. Mivel vannak akik nem rendelkeznek saját logóval, ezért az egységesség megőrzése érdekében logó nélkül küldjétek el a fotót, melyet a fenti kereten fogunk elhelyezni, mindenki profilnevét külön - külön.

A képeket kérjük emailben küldjétek el a részünkre, maximum 10 megabájtos méretben. Ha ezt meghaladja a képfájl mérete, akkor valamelyik fájlmegosztó ( wetransfer, mamutmail, saját felhő link, stb ) segítségével küldjétek, a milcclub@olympusmintabolt.hu email címre.

A helyszín: 

Az Apátsági Rege Cukrászda Tihany egyik leglátogatottabb helyszíne. Sokan csak a kilátás és a hangulat miatt tévednek be, de a belső térben elhelyezett kiállítások szinte egytől - egyig mindenkit megfognak hosszabb - rövidebb időre. Ezért is nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy a helyszín befogadta a kiállításunkat, s mindezek mellett az egyik legtöbb látogatót vonzó időszakban augusztusban. Tavaly közel 800 - 1000 ember fordult meg naponta itt a nyár legkiemeltebb időszakában.

Az Apátsági Rege Cukrászda kiállítói tere

A kiállítás megnyitója: 

 

A kiállítás 2020.07.24. és 2020.09.06. között lesz megtekinthető a nagyközönség számára. A megnyitóra 2020.07.24 -én 10:30 -ra várunk benneteket szeretettel, Tihanyban, az Apátsági Rege Cukrászdában. Az esemény 11:00 -kor kezdődik és hozzávetőlegesen 1 - 1,5 órás lesz.

 

A kiállítást megnyitja: 

 

Tósoki Imre, Tihany polgármestere, zsűrielnök

Barkó Gábor Ágoston OSB, a Tihanyi Bencés Apátsági Múzeum igazgatója

Berkesi Csaba, az Olympus Magyarországi képviselet értékesítési vezetője

Bánhalmi Norbert, az Apátsági Rege Cukrászda kiállítóterének kurátora, Olympus nagykövet

 

 

A helyszín befogadóképessége miatt arra kérünk benneteket, hogy csak 1 főt hozzatok el magatokkal, a megnyitót az Olympus Mintabolt facebook oldalán 1 kamerával élőben is fogjuk közvetíteni.

Itt a hivatalos facebook eseményben tudjátok jelezni a részvételi szándékotokat, az " Ott leszek " gombra kattintva: https://www.facebook.com/events/624541471744511/

Az alábbi fődíjunk nyertese is közületek fog kikerülni. A kiállítás végén, 09.06. után, a képeket minden alkotó megkapja majd emlékbe!

Ha kérdésetek, javaslatotok, észrevételetek lenne írjátok bátran nekünk: milcclub@olympusmintabolt.hu

Várunk Titeket Szeretettel!

Most vagy Soha pályázat fődíj

a legkreatívabb pályázó részére:

Olympus OM-D E-M10 mark III
ezüst/fekete fényképezőgép
M.Zuiko Digital 14-42IIR 
ezüstszínű utazó objektív
M.Zuiko Digital ET-M4518
ezüstszínű 45mm 1:1.8 portré objektív

Nézd meg, hogy mire képes ez az apró fényképezőgép egy profi kezében:

bottom of page