top of page

máj. 11., Szo

|

Budapest

VIII. FOTÓSVIADAL BUDAPESTEN

Magyarország legizgalmasabb fotós versenye 2024-ben ismét Budapesten!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
VIII. FOTÓSVIADAL BUDAPESTEN
VIII. FOTÓSVIADAL BUDAPESTEN

Időpont és helyszín:

2024. máj. 11. 9:00 – 18:00

Budapest, Budapest, Marczibányi tér 5/A, 1022 Magyarország

Az esemény részletei:

Magyarország legizgalmasabb fotós versenye 2024-ben ismét Budapesten kerül megrendezésre. A verseny megint mindenki számára elérhetővé válik, legyen bárhol is a világban május 11-én:

 Tarts velünk személyesen vagy online ezen az igazán dinamikus és sok-sok kreativitást igénylő napon.

Büszkék vagyunk, hogy az idén az OM System Aranyfokozatú, a Digifotoshop Ezüstfokozatú támogatói a már legendássá vált versenysorozatnak nyolcadik fordulójának.

Ahányan vagyunk, annyiféleképp fotózunk. Egy óriási közösség vagyunk mi, egy nagy család, aminek a tagjai mind azon dolgoznak, hogy maradandót alkossanak, hogy az elmúlt pillanatok, mindig velünk maradhassanak.

Ha Te is szereted a kihívásokat, akkor most itt a lehetőség! Gyere, és fotózz velünk Te is 2024. május 11-én, immáron a VIII. Fotósviadalon!

A verseny során élesben tesztelheted a rátermettségedet és kreativitásodat.  Nincs más dolgod, csak hogy csatlakozz hozzánk személyesen vagy online – idén újra Budapesten - vedd fel a kreatív témákat, fotózd le őket, töltsd fel a legjobb képeidet a megadott oldalra, és élvezd a Magyarország egyik legizgalmasabb fotós rendezvényét, a csodás környezetet és a jó hangulatot!  Ne aggódj, ha túl messze vagy, idén megint lehetőség nyílik ONLINE is részt venni a kihíváson.

 A Fotósviadalról bővebben:

 A Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztaltabb fotósok összemérhetik kreativitásukat. Az egyedülálló verseny célja, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, és élmény legyen a részvétel a versenyzőknek. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére is egyaránt számítanak. A hagyományteremtő jelleggel indult versenyt a Pannon Egyetem Fényképészkör hasonló jellegű külföldi és itthoni rendezvények alapján szervezte meg, első alkalommal 2010 tavaszán Veszprémben. A mozgalmas, egész napos kihívást jelentő verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét. A rendezvény ideje alatt a 8 darab elkészítendő és a checkpointokon leadandó fotót Veszprém történelmi városrészében készíthetik el a résztvevők. A verseny során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően, pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek. A Fotósviadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza. A Fotósviadal programját úgy állítottuk össze, hogy kihívás legyen a versenyzőknek és kellően interaktív legyen a napjuk. Bizonyos határokig mindenki egyénileg is tudja alakítani az idejét, lehetőség van kisebb-nagyobb pihenők beiktatására is. Az eddigi tapasztalatok alapján az indulók nem veszítik el kezdeti lelkesedésüket, minden egyes téma kézhezvétele után újult erővel vágnak neki a feladatnak. Egy időben csak egyetlen téma címe, és az időkorlátja áll a versenyzők rendelkezésére, ez adja a Fotósviadal dinamikáját.

További információ és jegyvásárlás ITT

Megosztás:

bottom of page