top of page

jan. 22., Szo

|

Budapest, Bogdáni út 1, 1033 Hungary

Micro 4/3 nap a Studio Madisonban

Az időpont módosításra került! A Micro 4/3 rendszer legnagyobb képviselői összefognak és 4 work shop keretein belül, bemutatják a termékkínálatukat.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Micro 4/3 nap a Studio Madisonban
Micro 4/3 nap a Studio Madisonban

Időpont és helyszín:

2022. jan. 22. 11:00 – 15:00

Budapest, Bogdáni út 1, 1033 Hungary

Vendéglista:

Az esemény részletei:

A Záridő Magazin és a Milc Club bemutatja: 

// Első Micro 4/3 rendszerre épülő nap! 4 előadás és tesztelési lehetőség, 4 órában //

Résztvevő márkák: Panasonic, Olympus, OM System, Viltrox, Sigma, 7Artisan, Meike, Samyang és a sztárvendégünk a Nanlite

Résztvevő partnereink: Panasonic, Olympus Mintabolt, Studio Line FototechNIKA, Tripont Kft., Fotoplus Kft., Advesphoto Kft.

Előadóink:

Szabó László – fotóriporter ( 40 perc ) Panasonic

 

Állandó fényű vs. stúdióvakus egy két, három és négy lámpás portrévilágítás a Panasonic Lumix S és Lumix G MILC fényképezőgépeivel és gyári optikáival. Zoom vs. fix, ernyő vs. softbox, octabox vs. beauty dish. Miért és mikor ajánlottak a Lumix rendszerhez a gyári optikák? (Arc és szem követés, követő AF).

 

Varga Ádám – film producer ( 40 perc ) Panasonic

 

Lumix S és Lumix G kamerák mint professzionális eszközök filmkészítéshez akár amatőrök számára is. Rendezvények, sportversenyek, divatbemutatókon szerzett  gyakorlati tapasztalatok bemutatása. Főbb tulajdonságok szerepe, jelentősége a filmezésnél, úgy mint satabilizátor, strapabírás, 10 bit 4:2:2 belső rögzítés, AF vs. MF.

Rosta András - fotóművész ( 40 perc ) OM System | Olympus

Etikett fotósoknak. Gyorstalpaló a külcsíntől egészen a belbecsig. Az előadás által a hallgatóság betekintést kap olyan íratlan szabályokba, amiket érdemes betartani annak érdekében, hogy a profin elkészített portfólió mellett a megjelenésük és a viselkedésük is professzionális szintet mutasson.

• Dékány Zsolt - fotóművész ( 40 perc ) OM System | Olympus

Melyik Olympus objektív illik leginkább az elképzeléseidhez? Portré és divatfotós Prémium és a PRO objektívek bemutatása, valamint a legjobb gépbeállítások stúdióban és szabadtéren, hogy tökéletesen ki tudd használni az Olympus vázadban rejlő lehetőségeket. 

Szünetekben:

- Samyang, Meike, 7Artisan, Sigma, Olympus | OM System, Panasonic objektívek kipróbálási lehetősége, a teljesség igénye nélkül. Valamint a Viltrox adaptereinek tesztelési lehetősége. 

- 3/2 -es viewfinderek tesztelése. 

- A Nanlite RGB lámpáiban rejlő lehetőségek bemutatása és kipróbálása a gyakorlatban, profi modell részvételével. 

Vásárlási lehetőség! 

A részvétel: 10.000 Ft / fő

Részvételi szándékodat itt a regisztráció véglegesítésével tudod jelezni. Ezt követően, emailben küldjük majd meg az utalásos számlát. Az összeg beérkeztével a részvétel aktív állapotba kerül. 

Maximum 40 főben korlátozzuk a résztvevők számát. 4 x 10 fős csoportokra bontva. Minden előadás minden csoportnak meg lesz tartva, forgóba.

A részvétel az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően történik.

Szervező: Axico Kft.

Megosztás:

bottom of page