top of page

okt. 07., Szo

|

Veszprém

Fotósviadal Hétvége - 2023

A Fotósviadal Hétvége egy olyan 2 napos fotós rendezvény, ahol változatos fotós programokkal várjuk a fotózás szerelmeseit a Királynék Városába, Veszprémbe. A lezajlott eseményről itt találsz egy jó kis összefoglalót: https://www.milcclub.com/post/naaaa-milyen-volt-ilyen

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fotósviadal Hétvége - 2023
Fotósviadal Hétvége - 2023

Időpont és helyszín:

2023. okt. 07. 20:00 – 2023. okt. 08. 6:00

Veszprém, Veszprém, Brusznyai Árpád u. 2, 8200 Magyarország

Az esemény részletei:

A Fotósviadal Hétvége egy  olyan 2 napos fotós rendezvény, ahol változatos fotós programokkal  várjuk a fotózás szerelmeseit. A rendezvényt a Királynék Városába,  Veszprémbe álmodtuk meg, egyedi programjainkkal pedig nemcsak a fotós  tudásodat fejleszted, de Veszprém legszebb helyszíneit mutatjuk be  számotokra és egy szuper közösség tagja lehetsz.

Amennyiben érdekel, hogy mi is vár rád Veszprémben, Európa  Kulturális Fővárosában, akkor készülj, mert 2023 októberében egy  fantasztikus programsorozatban lesz részed.

A 2023-as Fotósviadal Hétvége előadói

Bácsi Róbert. Főképp a dokumentarista fotográfia érdekli, illetve a portré– és a társadalomábrázolás áll legközelebb hozzá. Évekkel ezelőtt járt Észak Indiában, a Himalájában, ahol az ottani buddhizmust fényképezte, így nagyon közel került az emberekhez és a vallásukhoz. Hat éve elkezdett egy nagyobb fotósorozatot Hegyi-Karabah tartományról és Trasznyisztriáról. André Kertész nagydíjas, Munkácsi Márton díjas fotóművész. 2008-ban Junior Príma Díjjal tüntették ki, több  sajtófotó díjat is kapott. 2021-2022- ben Capa ösztöndíjas lett. Robi  egy történetmesélős fotográfiával kapcsolatos előadással készül  számotokra. Munkáit honlapján tudjátok megtekinteni.

Bánhalmi Norbert fotóművész és NFT artist, New Yorkban szerezte fotós diplomáját, ahol a legjobb szakemberektől tanult. A tihanyi Rege Galéria kurátora, az Olympus márka nagykövete, aki 2021-ben ünnepelte szakmai pályafutásának 20.  évfordulóját. Kreatív látásmódja, művészi képei magával ragadóak és  egyedi stílust adnak alkotásainak. Norbi a mobilfotózásról fog nektek  előadást tartani. További munkáit hivatalos oldalán találjátok meg.

Dékány Zsolt  elsősorban termékfotózás a fő irány, de kedvenc témái a modellfotózás,  komolyzenei koncertek, rendezvények, gasztrofotók. A kitartó munka  meghozta számára az elismerést is, több hazai és nemzetközi díjat,  elismerést is köszönhet hobbijának, de az igazi jutalmat önálló  kiállításai, majd megjelent könyvei adták. Több, mint 6 éve az Olympus magyarországi nagykövete. Zsolt egy természetfotós előadást fog  tartani, és a studió fotózásban fog segédkezni. Munkáival hivatalos weboldalán, a Facebookon és az Instagramon is találkozhattok.

Göblyös Péter képzett fotográfus, mérnök, adatelemző, adattárház fejlesztő, business  intelligence specialist, tanár, kutyasuttogó és mentor. Gyerekkora óta  szenvedélye a fotózás, 10 éve pedig a kutya- és gazdifotózásban találta  meg igazi önmagát.Közel tízezer kutya állt már modellt a kamerája előtt,  és Magyarországon Ő tartott elsőként kutyafotózás workshopot. Az  októberi hétvégén is egy kutyafotós workshoppal fog készülni számotokra.  Hivatalos weboldalán találkozhattok képeivel, munkáival.

Kalmár Lajos elsősorban  az ipari és reklámfotóra, valamint táj- és városképekre, panorámákra  specializálódott. Sokrétű fotográfusi munkájában a különböző technikák  széles körét alkalmazza – a műszaki kameráktól a forgólencsés  panorámagépeken keresztül a legújabb digitális technológiákig. 2012 óta  több országos és helyi fotóiskolában oktat. Lajos a Fujifilm nagyköveteként érkezik hozzánk és a város-, és épület fotózás rejtelmeibe fog beavatni titeket. Munkáival itt találkozhattok.

Koncsol Tünde energiája teljesen elragadó, elsősorban esküvőfotós, de számos egyéb  kategóriában is láthattok tőle szuper fotókat. Itthon és külföldön  egyaránt elismert a szakmában; Magyarországon 2019-ben és 2020-ban az Év  Fotósa, a Fearless Photographersnél pedig 2020-ban lett az Év Fotósa.  Tünde előadásával az esküvői fotózás rejtelmeibe fog beavatni Titeket.  Kereshetitek őt honlapján, vagy kövessétek Facebookon és Instagramon

Ladányi Tamás asztrofotográfus, tanár és amatőr csillagász. Tagja a The World At  Night nemzetközi fotós szervezetnek. A tudományos ismeretterjesztés  keretein belül képeit és írásait rendszeresen közli többek között a  National Geographic, a NASA, a Földgömb magazin és a Magyar  Csillagászati Egyesület, melyekről weboldalán olvashattok többet. Tamás egy rendkívüli előadással készül számotokra a  csillagok fotózásáról, kedvező időjárás esetén pedig az esti órákban  fotózásra is sor kerül.

Polónyi István két éve csatlakozott a Fotósviadal zsűrijéhez, a Foto Sapiens Stúdió vezetője és az Olympus márka nagykövete.  A legszívesebben portrékat, modelleket, motorokat  fotóz, emellett hangulatokat, impressziókat, autonóm sorozatokat készít.  Megtaláljátok őt a Facebook-on. István a kamarateremben található rögtönzött studiónkban fog segédkezni nektek egy táncos fotózás keretén belül.

Rosta András fotóművész, a Magyar Fotóművészek Világszövetsége tagja, az Olympus márka nagykövete. Elsősorban portrékat fotóz és az utca forgatagában  kutatja a témáit, de tájképei időnként felbukkannak a National  Geographic internetes oldalain is. András a fotózás etikettjéről tart  egy, a szakmában eléggé hiánypótlónak számító előadást. Megtalálhatjátok  őt az Instagram-on és a Facebook-on.

A budapesti születésű Schram András autodidakta, nemzetközi, többszörösen díjnyertes fotográfus, a kanadai  Alberta állambeli Calgaryban és Budapesten él felváltva.Hírességekről  készült fotográfiái rendszeresen szerepelnek különböző divatmagazinok  címlapjain. Szeme van az emberi szellemre, és mély szenvedéllyel ragadja  meg a jelenlétet. A portré-, divat-, mozi-, díszlet-, szerkesztő- és  esküvői fotózás terén szerzett tehetségét több ezren követik és  csodálják. Ebből a rendkívüli tudásból fog átadni nektek András egy kis  szeletkét a hétvégén. Munkáit hivatalos weboldalán tujátok megtekinteni és kövessétek Instagram oldalát is.

Megosztás:

bottom of page