top of page

ápr. 30., K

|

Esztergom

FOTÓS WORKSHOPOK A LAMPIONOS HAJÓS FELVONULÁS NAPJÁN Esztergomban

Érdekel a fotózás? Szeretnéd elsajátítani a makró, a portré, a természet vagy a street fotózás alapjait? Most itt a lehetőség, hogy profi szakemberektől tanulj! IDŐPONT: 2024. április 30. HELYSZÍN: Esztergom, Kis-Duna sétány (Bottyán híd és József Attila tér közötti szakasz)

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
FOTÓS WORKSHOPOK A LAMPIONOS HAJÓS FELVONULÁS NAPJÁN Esztergomban
FOTÓS WORKSHOPOK A LAMPIONOS HAJÓS FELVONULÁS NAPJÁN Esztergomban

Időpont és helyszín:

2024. ápr. 30. 16:00 – 19:00

Esztergom, Esztergom, Kis Duna stny., 2500 Magyarország

Az esemény részletei:

Esztergomban, a Lampionos Hajós Felvonulás napján, április 30-án 16 és 19 óra között INGYENES fotós workshopokat tartunk a Visit Esztergom szervezésében , ahol olyan neves szakemberektől sajátíthatod el a fotózás alapjait, mint Czank Lívia (OM System ambassador), Fodor Emil, Szekeres János (OM System ambassador). Továbbá lehetőséged lesz megtekinteni és kipróbálni az OM System (Olympus) márka teljes palettáját. Gyere és tanulj profi szakemberektől!

Mutatjuk, hogy milyen workshopokra jelentkezhetsz:

➤ Zenész művészi portréfotózás (Czank Lívia, OM System nagykövet): Izgalmas kísérlet arra, hogyan lehet egy gitározó zenészt művészi portrésorozatban megörökíteni. A portréfotózás alapvető szabályai, jó tanácsai mellett lehetőséged lesz a kompozíciós készségedet, térlátásodat, valamint az objektívekkel kapcsolatos tudásodat is erősíteni. 

➤ Modellfotózás a naplementében (Czank Lívia, OM System nagykövet): Hogyan zajlik egy divat portréfotózás? A Quicksilver sport hajó fedélzetén lehetőség lesz gyakorolni a modell fotózást és a pózoltatást a nap utolsó sugarai mellett. 

➤ A street fotózás alapjai (Fodor Emil): Ha még nincs gyakorlatod benne, de érdekel a Street fotózás, nem tudod, hogyan fogj hozzá, mire figyelj, itt hasznos, akár rögtön a gyakorlatban is alkalmazható ötleteket, tippeket kaphatsz egy-egy emlékezetes kép elkészítéséhez, akár a pillanat „megtervezéséhez”! 

➤ A természetfotózás alapjai (Szekeres János és Berkesi Csaba, OM System nagykövetek): Érdekel a természetfotózás, azon belül pedig a madarak és a nagyemlősök fotózása? Akkor Szekeres János workshopján a helyed! Egy rövid beszélgetés után a gyakorlatban is megmutathatod mire vagy képes, sőt, hasznos tanácsokat is szerezhetsz!

A workshop ideje alatt kipróbálhatod teljes modellpalettánkat az OM System standon!

A nap végén 20.45-kor rendezik meg a Lampionos Hajós Felvonulást, ahol most is kreatív elemekkel és színes fényekkel feldíszített hajók, csónakok tekinthetők meg, miközben zenei aláfestés mellett végig csordogálnak a Kis-Dunán.

A workshopokon való részvétel ingyenes, de a limitált férőhelyek miatt regisztrációhoz kötöttek! Egy személy egy workshopon vehet részt! Amennyiben nem rendelkezel fotós felszereléssel, kérjük, jelezd a regisztráció során!

További információk:  https://visitesztergom.hu/pro.../lampionos-hajos-felvonulas/

FACEBOOK ESEMÉNY

Megosztás:

bottom of page