top of page
dims.jpeg

fotós akadémia

learn.png
uploadschicago_theater.jpg

Az Olympus díjmentes nemzetközi online fotós akadémiája

Teljesen mindegy, hogy mikor vágtál bele az Olympus fényképezőgéped használatába, a My Olympus közösségi oldalon fellelhető oktatóanyagok, kezdőtől a profi szintig mindenki számára tud használható tudást adni. A kreatív videók magyarnyelvű felirattal rendelkeznek, a weboldal pedig angol nyelven érhető el.

Nagy Zoltán / Zolixplorer / Olympus nagykövet 
online fotós akadémiája

Itt megtanulhatod a tájfotózást és városfotózást gyorsan és fájdalommentesen egy kész receptúra alapján!

Rengeteg módja van annak, hogy elkészüljön egy jó fotó. Ugyanakkor legalább ennyi buktató is van, amiket nem ismerve a legjobbnak ígérkező képet is el lehet szúrni.

 

Összeállítottam egy olyan technikát, aminek elsajátításával szinte mindig, minden szituációban egy olyan képpel mehetsz majd haza, amire büszke leszel.

 

Szem előtt tartottam azt is, hogy a technika másolható legyen, hogy minél előbb Te is tudd alkalmazni a saját képeiden!

00000212 (1).jpg
Képernyőfotó 2021-01-02 - 11.41.18.png

Lőrik László 
Olympus nagykövet 

személyes fotós akadémiája

Az egyénre szabott oktatás célja, hogy céljaidhoz, jelenlegi tudásodhoz és az igényeidhez mérten kialakított tanmenet alapján, személyes konzultációk során fejlesszük a fotótechnikai tudásod. Az egyéni igények alapján összeállított ismeretanyag és specifikus tematika gyorsabb és magabiztosabb haladást biztosít. 

A cél nem más, mint hogy átsegítselek a fotózás terén számodra legszükségesebb pontokon: legyen az például nagyobb kontroll a fotózásban, az utómunka vagy vakuhasználat kérdésköre. De segítek a helyes munkafolyamat kialakításában is. (Kalibrált munkakörnyezet, megfelelő szoftver és fényképező beállítások, stb.)

bottom of page