top of page
OM-1_E-M5_Mark_III_Outdoor_Adventure_Flatlay_0856.png

 OM fotós akadémia

uploadschicago_theater.jpg

Az OM System  díjmentes nemzetközi online fotós akadémiája

Teljesen mindegy, hogy mikor vágtál bele az OM Sytem/Olympus fényképezőgéped használatába, a MyOMSYSTEM oldalon fellelhető oktatóanyagok, kezdőtől a profi szintig mindenki számára tud használható tudást adni. A kreatív videók közül pár magyarnyelvű felirattal is rendelkezik, a weboldal pedig angol nyelven érhető el.

Lőrik László 
OM System nagykövet 

személyes fotós akadémiája

Az egyénre szabott oktatás célja, hogy céljaidhoz, jelenlegi tudásodhoz és az igényeidhez mérten kialakított tanmenet alapján, személyes konzultációk során fejlesszük a fotótechnikai tudásod. Az egyéni igények alapján összeállított ismeretanyag és specifikus tematika gyorsabb és magabiztosabb haladást biztosít. 

A cél nem más, mint hogy átsegítselek a fotózás terén számodra legszükségesebb pontokon: legyen az például nagyobb kontroll a fotózásban, az utómunka vagy vakuhasználat kérdésköre. De segítek a helyes munkafolyamat kialakításában is. (Kalibrált munkakörnyezet, megfelelő szoftver, fényképező és objektív beállítások...)

hiuz.jpg
F-7.1-ISO-2500-zars-5000_(3).jpg

Szekeres János "Szeki" 
OM System nagykövet 

természetfotó tanfolyam

Fontos számomra a természet szeretete és a szemléletformálás, hiszen nélküle nem érthetjük meg az állatok viselkedését és életét. Az OM System jóvoltából az elérhetetlennek tűnő eszközöket már nemcsak a lapok hasábjain nézegethetik, hanem élőben is kipróbálhatják. Legfőbb célom, hogy az elméleti és gyakorlati (terep) fényképezés közben a tanulók minél inkább sikereket érjenek el és kedvüket leljék a természet profi fotózásában. A fotótanfolyam kiemelten foglalkozik a digitális természetfényképezés szakmai fogásaival, tippek-trükkök és különleges praktikák bemutatásával. A profi fogások és kompozíciós szabályok elsajátítására a gyakorlati órák utáni, külön képértékelések adják a legmegfelelőbb megoldást. Tanítványaim a terepgyakorlatokon elsajátíthatják a madár, nagyvad, makró, táj és növény fényképezés minden fortélyát és technikáját. 

bottom of page